Sunday, February 3, 2013

CHEMTRAILS la Satu Mare


Credeti ca sunt nori? ...Nu, nu, mai ganditi-va o data.

               Incepand de prin anul 2004 cand de-abia vedeai cate o dara pe cer, asa ca de inceput, Chemtrails au devenit o obisnuinta in peisajul urban si national, facand parte aproape zilnic din realitatea incantatoare a oamenilor. Strategia a fost simpla. Sa apara doar in mica masura la inceput ca apoi, gradual, sa se obisnuiasca populatiile cu astfel de fenomene si sa le considere absolut normale ca si cand ar face parte integranta din ciclul natural al biosferei planetare.  
               Este vorba despre Project Clover Leaf  (Frunza de Trifoi), un proiect pus in aplicare pe intreg mapamondul incepand inca din 1995. Si anume are de-a face, oficial, cu controlul si manipularea vremii. Oficial. Neoficial are de-a face cu multe alte aplicatii care, din nefericire, au un impact dezastruos asupra sanatatii oamenilor si asupra mediului inconjurator. Explicatia conform careia darele de pe cer sunt cauzate de "efectul Coanda" (care dispare in 12 sec.) pare atat de labila pe cat e si mintea celor care au pus la cale un astfel de "tratament" pentru planeta. Doar o observare atenta si pe termen mai lung poate convinge fara putinta de tagata ca ceea ce isi face aparitia pe cer in mai toate zilele anului nu are cum, pur si simplu, sa fie condensul natural format de fuselajul avioanelor. Un aspect interesant ar fi faptul ca observand din afara oraselor activitatea avioanelor ce traverseaza zonele urbane se poate constata cu usurinta ca spreierea se activeaza doar cu putin timp inainte de survolarea acestor zone, putin intro parte sau alta in functie de directia si viteza vantului precum si de miscarea de rotatie a Pamantului, astfel incat "acoperirea" sa se produca in cel mai desavarsit mod cu putinta. Logica singura poate sa demonstreze astfel falsitatea declaratiilor de genul "dare de condens". La fel se procedeaza si in zonele rurale, zone cu culturi agricole si paduri. In ariile care nu prezinta interes nu apare nici falsul "efect Coanda", adica Chemtrails. Se poate verifica.
              Asa cum au descoperit si in alte nenumarate tari (SUA, Belgia, Germania, Anglia etc) cand oamenii si-au dat interes sa afle ce li se arunca in cap, probele adunate din sol si apa au relevat concentratii foarte mari de Bariu, Aluminiu, Strontiu, Plumb, germeni patogeni si alti compusi obtinuti prin laboratoare.
              Se spreiaza nonstop inca de pe timpul noptii iar dimineata, datorita dispersiei in atmosfera, apar ca niste panze cetoase care seamana foarte putin cu norii naturali aducand mai degraba cu o pacla alburie la mare inaltime. Deversarile din timpul zilei nu fac decat sa se transpuna pe acele panze diforme marindu-le aria si concentratia ca apoi, spre seara, sa se lase incet incet peste oras. Nu credeti?
              Instalati-va pe un punct de observatie inalt din Satu Mare avand o camera de filmat performanta. Sa fie o zi senina si fara nori. Fixati-o in pozitia cea mai buna pentru a filma panoramic intreaga zi, de dimineata pana seara. Sa fie o zi cu trafic aerian intens. Seara descarcati filmul si il rulati la viteza foarte mare. Abia atunci va veti da seama de diferenta.
              Cert este ca potrivit tuturor celor care au investigat acest fenomen, efectele asupra oamenilor sunt:

- efecte neurologice si comportamentale
- dereglari ale circuitului sangvin
- probleme cardiace
- efecte asupra ochilor 
- dereglari ale sistemului reproductiv
- dereglari ale sistemului imunitar
- dereglari ale stomacului si sistemului gastro-intestinal
- dereglari ale ficatului si rinichilor
- efecte asupra aparatului auditiv
- dereglari ale metabolismului hormonal
- efecte dermatologice
- sufocare si embolism pulmonar
...- impregnarea organismelor vii si a planetei cu metale grele ingreuneaza foarte mult sau chiar opreste racordarea vibrationala a acestora in banda de rezonanta inalta a Centrului Galactic pe care il traversam chiar acum...


             
Ar fi extrem de interesant de aflat cam care a fost evolutia acestor afectiuni in randul populatiei Romaniei in intervalul 2005 - 2013. Unii doctori sustin ca acestea ar fi crescut anual in progresie aritmetica.
Important





Filmari Satu Mare

                                           

                                           

                                           

                                                  Filmari de sus din cabinele altor avioane

 

                                           

                                           
   

 
                                                                                 
                                                                               
                                                                             
                                                                                 
                                                                               

If an  Evergreen 747 fire fighter can be modified to spray at high altitude what about commercial planes doing the same?

                                                                               
UN  DOCUMENDAR  RECOMANDAT: “What in the World are They Spraying?”

 http://vimeo.com/16219493


No comments:

Post a Comment